Inici             Presentaciˇ             Reglament              Com arribar               Recorregut                   Enllašos
        Inscripcions         Obsequis                  Serveis               Classificacions           


 Reglament

1r Cursa oberta a tothom que accepti i respecti tant la distÓncia com aquest reglament.
2n La distÓncia Ús de 24 Km aproximadament.
3r Recorregut per muntanya Collbatˇ - Sant Jeroni - Collbatˇ.
4t L'avituallament serÓ cada 5 Km aproximadament.
Les categories son les establertes per a les curses de muntanya. Es regiran per l'any de naixement dels corredors i queden establertes, com a categoria masculina i femenina, de manera segŘent

J˙nior Nascuts del 1996 -1999
SŔnior Nascuts entre 1974 ľ 1995
VeterÓ Nascuts entre 1964-1973
MÓster Nascuts el 1963 o abans
Absoluta Tots els corredors

Premi o trofeu per als 10 primers classificats de l'absoluta masculina i per a les 5 primeres de l'absoluta femenina, per als 3 primers classificats en cada categoria (masculina i femenina). Aquells que tinguin premi o trofeu a la general no en tindran a la seva categoria. Premi o trofeu per a l'equip guanyador (masculÝ i femenÝ), sumant els 5 millors temps per al club masculÝ i els 3 per al club femenÝ. Premi al primer atleta local, tant masculÝ com femenÝ.
L'organitzaciˇ pot demanar el DNI o equivalent per comprovar l'edat de l'atleta.
El pitral haurÓ de ser ben visible en tot moment. Tot aquell que no el dugui o el dugui doblegat no entrarÓ en la classificaciˇ i, per tant, no podrÓ optar a cap tipus de premi.
La Comissiˇ Organitzadora podrÓ sancionar o advertir d'una possible sanciˇ a tot aquell corredor que es mostri despectiu o incorrecte amb l'organitzaciˇ i/o els altres atletes.
10Ŕ Tot atleta que arribi al final, per˛ que no hagi completat el recorregut o respecte del qual es comprovin irregularitats, serÓ desqualificat.
11Ŕ Les reclamacions es faran per escrit un cop acabada la cursa i la decisiˇ de l'organitzaciˇ serÓ inapelĚlable.
12Ŕ La cursa estarÓ degudament senyalitzada i autoritzada.
13Ŕ Pel sol fet de participar s'accepta el reglament. Tot all˛ que no hi sigui previst queda sota la decisiˇ de l'Organitzaciˇ.
14Ŕ L'organitzaciˇ declina tota responsabilitat pel que fa als accidents o altres perjudicis que la participaciˇ en la cursa pugui comportar als atletes inscrits: abans, durant o desprÚs de la cursa.
15Ŕ L'edat mÝnima de participaciˇ Ús de 14 anys. Els menors de 18 anys necessiten autoritzaciˇ(Indispensable per recollir el dorsal el dia de la cursa) El preu de la inscripciˇ Ús de : 17 Ç per als federats de la FEEC, amb llicŔncia de l'any en curs,(modalitat C1 i superiors) o de d'altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni amb la FEEC. 22 Ç per a la resta de participants. A partir de l'1 de maig els preus pujaran 5 Ç, quedant de la segŘent manera: 22 Ç pels federats i 27 Ç per la resta de participants.

   Envia les teves preguntes, comentaris i/o suggeriments a cursalba@cursalba.org