Inici             Presentació             Reglament              Com arribar               Recorregut                   Enllaços
        Inscripcions         Obsequis                  Serveis               Classificacions           

 Presentació


El diumenge 12 de maig de 2013, a les 8:30, tindrà lloc a Collbató, població situada al peu de la muntanya de Montserrat i a 30 minuts de Barcelona, la XXVI edició de la Cursa de l'Alba.

El recorregut és el mateix que la darreres edicions (tot i que la del 2008 va patir alguna modificació a causa de les pluges): sortida de la Piscina Municipal de Collbató (345m), carretera de Monistrol, carretera de les Coves, Coves del Salnitre, camí de la Santa Cova, desviament i pujada al Pla de Sant Miquel, baixada al Monestir, escales del Pas dels Francesos, Pla dels Ocells, Ermita de Sant Jeroni i Cim (1236m), Serrat de les Paparres, Estació Superior del Funicular de Sant Joan, Pla de Sant Miquel, camí de les Bateries, la Taca Blanca, el Casalot i arribada a la Piscina Municipal de Collbató.

Tot això en un recorregut de 24,3 Km i poc més de 1000 metres de desnivell positiu, més de 2000 m. de desnivell acumulat.

Us hi esperem!!!   Envia les teves preguntes, comentaris i/o suggeriments a cursalba@cursalba.org